Facebook Badge

Monday, June 4, 2012

Neringa Venckienė vs Pasaulio vicečempionas

by prisilietimas on June 3, 2012





Lietuvos valstybė, paskyrusi Neringą Venckienę teisėjų korpusui, padarė nedovanotiną  klaidą. Ne į teisėjų  korpusą reikėjo skirti Neringą Venckienę, o į SOP „Aitvaras“ , arba blogiausiu atveju į antiteroristinį būrį „Aras“.

Neringa Venckienė turi užslėptų fizinių galių. Jai vieni niekai sudoroti vieną ar du augalotus vyrukus.  Kaip įrodymą pateiksime faktą: š.m gegužės 17 dieną, per Valstybės vykdytą teroro aktą prieš Deimantę, Neringa Venckienė negailestingai sudėvėjo rambų  policininką. Nuskriaustasis ant jos pakeverzojo pareiškimą.

Tad stipri, bet neklusni garliavietė bus teisiama ir už pareigūno sumušimą bei jo sveikatos sutrikdymą.

Įdomu ką tokį sumušo  liaunutė  teisėja Neringa ? Mūsų giluminės žvalgybos grupė „Neužmirštuolė“, veikdama kartu su „Ononymaus“ centro dešiniuoju flangu atliko operaciją „Surask šarvuose slabaką “.

Operacijos metu buvo įsibrauta į VRM duomenų bazes. Buvo naudojamas prancūziškas visraktis ir šiuo metu itin populiarus  teisinėje valstybėje benzininis pjūklas, norint teisėtai įsibrauti į patalpas.

Nuodugniai patikrinus duomenų bazes, paaiškėjo, kad laužęs Neringos rankas, policininkas yra vilnietis, PASAULIO SAMBO IMTYNIŲ VICEČEMPIONAS MINDAUGAS GUŠAUSKAS  , atstovaujantis Lietuvą nuo 92 iki100 kg  svorio kategorijoje.

Savo tėvų namo šturmo metu Neringa Venckienė parodė ne tik begalinę drąsą  – neišsigando 240 daunų aprengtų policijos uniforma, bet ir sugebėjo sumušti už save 50 kg. sunkesnį, pliktelėjusį budulį. Uniformuotas budulis   dėvėjo neperšaunamą liemenę bei buvo apsiginklavęs  „Glock“ pistoletu gavo malkų kaip reikiant ir kaip ciuckis pasiėmė biuletenį kelioms dienoms.

Kovinio sporto šakos neturi analogų, kai SĖDINTI ANT KEDĖS MOTERIS, VIENA RANKA PRILAIKANTI VAIKĄ sugeba sumušti šarvuotą ir už save50 kg. sunkesnį PASAULIO SAMBO VICEČEMPIONĄ.

Štai ką reiškia noras apsaugoti nužudyto brolio kankintą dukrelę nuo valstybinių iškrypėlių – pelėdrų bei vaiko teisių sergėjimas nuo pedofilija įtarto asmens traiškyti pasiųsto buldozerio. Galbūt tai ir suteikė gležnai moteriai jėgų.

Vienas klaunu  denorasztyz admino smegenų pusrutulis tiki, daugumos Seimo narių išvadomis, kad prievartos gegužės septynioliktąją nebuvo. Tiki taip pat kaip aprašytieji H. C. Anderseno pasakoje rūmininkai tikėjo, kad jų karalius aprengtas puikiausiais nepakartojamais rūbais ir plojo katučių bei gyrė juos.  Tik mažas vaikutis surikęs ,, Bet karalius juk nuogas!!!,,   Vaiko riksmas grąžino padlaižius ir bijojusius pasakyti savo nuomonę į realybę. Garliavos mergaitės klyksmas tik dar labiau apkurtino mūsų išrinktuosius. Ką, jau apkurtino – kitus stačiai įžeidė ir papiktino. ,, Mažvaike, kaip tu drįsti!!! Užtilk!!! Juk yra statoma AE, kuri ima svyruoti nuo tavo rėkimo !!! Tylėk, taip kaip tyli Gotlibo ir Pikeliškių aukos. O jei skauda, tai pakentėk, atsimeni, kaip kad sakė mama, kai Ūsas kišdavo savo plėmėm apėjusį tarsi šėtono pažymėtą sysalą į vaikišką burnytę,,

Mūsų giluminės žvalgybos grupė „Neužmirštuolė“ neapsiribojo vien duomenų pakapstymais VRM.

Vedami admino šuns uoslės, jie atsirėmė Teisingumo Ministerijos duomenų bazes.

Ir o Abraome, kas per sutapimas ?!?

Ten gerose pareigose plėšosi Mindaugo Gušausko žmona Marina Gušauskienė , dviejų rubuilių mama. Jos kabinetas netoli Remigijaus Šimašiaus, jau tapusio „Anonymaus“ ( nesumaišyti su mūsų filialu ,, Ononymous,,) taikiniu, kabineto.

Marina vadovauja Baudžiamosios justicijos skyriui. Nuskriausto vicečempiono pati  baigė  „diplomų kalve“ vadinamą Riomerio teisės universitetą. O ten jai galimai dėstė  toks Remigijus Šimašius.  Gal ir ne tik dėstė bet ir po paskaitų palikinėjo, nes moteris, santechniko Vyto žodžiais ,, apetitiška ir verta daug įvairių griekų ,,.  O  Remigijus,  sekiojo Ūsą jo mirties pavakarę ne morčiui užėjus, matomai  kitais tikslais. Taigi, Remigijus normalus vyras- padaro išvadą santechnikas ir šypteli į alaus primirkusius ūsus. Kai vyras gauna į skudurus nuo kažkokios mažutės moters, jis yra nieko vertas, tad kodėl nepadurniojus ir su kitais – blyksi moteriška išmintis atsispindinti ant sutuoktuvių žiedo. Paaiškins, gaus į sriuobtuvę, kaip tąkart Garliavoje. Ant palinkusio karklo visos ožkos lipa.

Atlikti tyrimai rodo, kad tai nebuvo tyčinis „sumušimas“ o tuo labiau – pareigūnų dalyvavimas pagal „įsakymą“. Visi pareigūnai, dalyvavę teroro akte prieš mergaitę buvo atrinkti „kaip geriausi iš geriausių“ – t.y ištikimiausi korumpuotų pedofilų klanui. Už dalyvavimą teroro akte prieš vaiką, klanas dosniai atsilygins vaikžudžiams dauno veidais. Jie arba jų šeimos nariai pakops dar vienu neeiliniu karjeros laipteliu. O Marina Gušauskiene – dar vienu laipteliu arčiau Remigijaus Šimašiaus reifo.  Kai kas gaus litų į leteną.

O  štai vienas generalinis, vis besidomintintis elektroniką užsiprašė fetišo iš Kedžių namų –  senos mikrobanginės krosnelės. Generalinis labai mėgsta ardyti visokius prietaisus ir žiūrėti iš kur kojos dygsta. Išardyti mikrobanginę ir atrasti iš kur kyla šiluma, buvo jo sena svajonė.  Generalinės prokuratūros ausylos sienos nugirdo, kaip Generalinis tarėsi dėl mergaitės paėmimo. ,, Vyrai, tik atsiminkit, jums – mergaitė, o man – ta šimto litų verta senukų  mikrobanginė. Baisiai nuobodu čia prokuratūroje, marinti bylas… Bent paardyčiau…

Klaunu gatvias denorastyz savo kovoje prieš absoliučius išgamas nėra vienišas. Vis labiau jaučiame paprastos, nuoširdžios liaudies ir pažangiosios inteligentijos paramą. Dėkojame jums, neabejingieji. Dievo karalystė, pasak švento Augustino nėra įmanoma be išpažinimų. Kaip ir išpažinimai nesiekiant Dievo karalystės yra beprasmiai.

Mūsų Lietuva yra nepaprastai graži, ar ne ?

Mano tėviškė — mėlyno Nemuno vingis,

Gintariniai krantai ir sena Palanga.

Supa vilnį ramiai drungnas vėjas aptingęs,

Smėly plakas pavargusi marių banga.

Mano kraštas — laukai ir pušynai, ir kalvos.

Lyg pražydę linai — ten padangė gili.

Neužmirštamas tėviškės kvapas ir spalvos,

Kai užminga diena — ir skaisti, ir tyli

A. Venclova

Šioje Tėviškėje  nėra vietos nusikaltėliams, besislepiantiems po žalia policijos uniforma.

Nėra Lietuvoje vietos ir jų  abuojoms patelėms, darančioms karjerą pas šimašių ir šedabrų gaują kankintų vaikų saskaita. Ar ji galėtų atiduoti savo rubuilius sudraskyti  valstybinei Pelėdrai?  Vardan karjeros, vietos seime,  pinigų, malonumo ar senos iš senukų atimtos mikrobanginės?

Straipsnis paimtas iš Klaunu gatvias denorastyz
http://pradzios.wordpress.com/2012/06/03/neringa-venckiene-vs-pasaulio-vicecempionas/



No comments:

Post a Comment